top of page

Försäljningsvillkor  

Betalning sker mot faktura. När varan är färdig för leverans och leveranstid anges, kommer kunden få en faktura via e-post. 


Vi erbjuder transport i hela Sverige. 400 km från Stockholm gäller fri frakt. Leveranstid og pris till andra regioner bör överenskommas individuellt. Fri frakt gäller heller inte öar som saknar vägförbindelse från fastland i Sverige.  Kunden måste själv ordna med kranbil eller liknande för att lyfta av bastun när den levereras färdigmonterad. När varan är klar för leverans sker kontakt via e-post eller SMS.


Leveranstid för bastur är 2 – 4 veckor.

 

Du rekommenderas att vara närvarande vid leveransen för att kontrollera att de levererade varorna stämmer överens med inköpsordern innan du skriver under förarens fraktsedel. Är du närvarande räknas varan som levererad i enlighet med fraktsedeln. Risken och ansvaret för varorna går över till mottagaren när varan är levererad till avtalad adress.

Om det finns synliga fel eller skador, måste detta märkas på fraktsedeln och du måste ta kontakt med oss.

 

Om du ångrar ett köp hos oss,  är det ångerrättslagen som gäller. När du köper en vara på distans har du 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten föreskriver att du meddelar säljaren  inom 14 dagar efter att leverans är mottagen.

Kunden står för returkostnaderna om det inte är något fel på varorna.

Säljare och leverantör står för eventuella fel eller skador som upptäcks när produkten packas upp.
Skadade delar ersätts mot nya utan kostnad för kunden.

 

Fuktskador/svampskador som uppstår vid felaktig förvaring hos kunder av bastuer, ingår inte i garantin.

Uppföljningskostnader som uppstår på grund av att en del är skadat, saknas eller försenad leveans, ersätts inte.

rsz_1rsz_1rsz_sauna_logo.png
bottom of page